Camping1
Hytter3
Transit2
Legeplads1
Camping3
Betingelser og forbehold
Standpladser er klar til check-in fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-out skal ske senest kl. 13.00 på afrejsedagen. Uden for højsæsonen kan ankomst ske tidligere hvis pladsen er ledig og afrejse skal ske senest kl. 16.00, medmindre der er ankomst til pladsen.
 
Udlejningsenheder er klar til check-in fra kl. 15.00 på ankomstdagen og check-out skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. Såfremt der medbringes hund opkræves et gebyr på kr. 300,- pr. hund pr. ophold. Hunde må ikke efterlades alene i udlejningsenheden. Sengelinned medbringes eller kan lejes i receptionen, reservation anbefales. Leje af udlejningsenheder kræver gyldigt campingpas, der kan bestilles online via vores hjemmeside, eller købes ved ankomst. I Kr. Himmelfart og Pinse er minimumslejen 2 nætter. Alle udlejningsenheder er røgfri.
 
Der tages forbehold for ændringer i billetpriser hos LEGOLAND og Givskud Zoo. Tilbud med LEGOLAND billetter gælder for børn under 13 år, tilbud med Givskud Zoo billetter gælder for børn under 12 år. For specialtilbud og kampagnebilletter henvises til hjemmesiderne for LEGOLAND og Givskud Zoo.
 
Generelle betingelser for reservation og afbestilling
Reservation - kan foretages online via vores online booking, ved telefonisk henvendelse eller ved e-mail. Ved online reservation godskrives reservationsgebyret på kr. 50,-.
Afbestilling - for alle reservationer med forudbetaling kan der i forbindelse med reservationen tegnes en afbestillingssikring. Afbestillingssikringen koster 4 % af den samlede pris for det bestilte og dækker ved afbestilling frem til dagen før ankomst i tilfælde af sygdom, tilskadekomst eller dødsfald i den nærmeste familie mod forevisning af lægeerklæring eller dødsattest. For detaljerede afbestillingsregler læs mere her.